Recruitment

Een organisatie is als een goed geoliede machine, wat haar onderscheidende vermogen en waarde creatie haalt uit haar mensen! Dat gedreven team, die strateeg, visionair als directeur, die gedreven manager met oog voor detail, die ultiem kritische specialist, die warme en alerte gastvrouw, die resultaat gedreven salestijger, die loyale en empathische HR adviseur, die creatieve marketeer, die vooruitkijkende SEO specialist, die pietluttige controller en ga zo maar door.. We kunnen niet zonder elkaar. We doen het samen! Ik breng het juiste talent in contact met de onderneming, waar hij of zij het beste uit zichzelf kan halen en dus uit de onderneming!

Bekijk onze vacatures

Talent in the spotlight

Op verzoek van ons netwerk zoeken we graag bij iedere vacature een 100% match als het gaat om talent. Maar ook benaderen we de situatie andersom. Graag geven we talent het podium waarop zij zich kunnen presenteren aan ons enorm grote netwerk.

Ook op zoek naar talent?

Kijk dan naar ondergenoemde profielen van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en neem contact met ons op!

Allround E-commerce Manager met Marketplace ervaring

Stel je vraag aan ons

Neem contact met ons op!

Recruitment

Christel Verstraeten

+31623402881 info@vergosconsultancy.nl
Business support

Robert Verstraeten

+31614169239 info@vergosbs.nl